pondělí 28. července 2014

Nefér

Proč se tak často stává, že se zamilujeme do někoho, kdo ale nemiluje nás? Život není fér. Ale tím, že nad tím budeme brečet se nic nezmění. 


Moc mě to mrzí, ale sama vím, že tohle nemá smysl, nemá smysl. Je to jednosměrka, já takhle přece dál nemůžu. Už je načase si uvědomit, že tohle nebude nikdy možný. Je čas to pustit z hlavy :) A dost by mi pomohlo, kdyby ses přestal chovat jak se chováš..

pátek 18. července 2014

Háčky

 Babi háčkuje, já skládám.
Je to fuška: tady jsou dvě stejný, tady tři podobný!
Budu mít krásnou deku do výbavy :)






středa 2. července 2014

Nová

Stačí malá změna, a jako by bylo všechno úplně jinak. Nebo mi to tak alespoň přijde.
Mám nové vlasy, hnědé. Zatím nevím, co s nima :) Jak to udělat, aby byly úžasné... Ale jsem plná očekávání a těším se, až na nich budu zkoušet nejrůznější přírodní masky! Dám jim tolik péče, kolik za poslední 3 roky mít nemohly.

Dneska jsem byla mile překvapená a nadšená, když jsem přišla do Tesca a uviděla, mezi regály napěchovanými masem, 4 metry vyhrazené pro vegetariány a vegany! Tolik pomazánek, vegetariánských řízečků, druhů tofu, že oči přecházely! 
Poslední dobou, když mám konečně ráno čas, si vařím veganské ovesné kašičky se spoustou čerstvého ovoce, je to balzám i pro duši.


Mám chuť něco dělat, tvořit, psát, malovat, vařit, fotit..!
Kéž by byly bouřky.. zachumlat se do deky s kakaem a filmem, pošušňáníčko. Taky se chystám do prahy, nakoupit si spoustu přírodní kosmetiky v Lushi. Nechám se prostoupit přírodou, pustím ji do kůže, do vlasů. Aaach!