středa 23. září 2015

69,7

Dneska ráno jsem měla 69,7. To je za poslední rok nejmíň. Mám radost!

Ale kdesi hluboko...

Bojim se, že dokud nebudu mít 55 a tělo baletky, světu nebudu nikdy dost dobrá.
Jako by na tom stály základy všeho, jako by to byla strašně významná věc tohle - posraný číslo.

Příští zastávka 65, pak se uvidí, co dál. Třeba mi už všichni dají pokoj, třeba mě už nikdo nebude komentovat. A já budu najednou spokojená sama se sebou a nebudu mít pocit, že musím někomu něco dokazovat, že nejsem pro nikoho dost hezká, dost hubená.



Zavřeni v krabici, každý se svými démony.

3 komentáře:

  1. alušenko, není to vůbec o druhých, jde o Tvé sebevědomí mít se ráda . Myslím, že pokud zhubneš dalších deset, svět se nepohne, je to jen Tvé mínění, zcestné . Jsi krásná, jak Ti říkám pořád, tak už tomu proboha věř ! asi jsi šťastná, že zvládáš hubnou, nezahrávej si, třeba 65 a pak se uvidí ....a třeba přijdeš o měsíčky , apod. -------zaměř se proboha na jiné věci ! *

    OdpovědětVymazat
  2. Je hezké chtít zhubnout (ač si myslím totéž, co kraplak, jsi štíhlá a krásná už teď... víš ono řekneš si příští zastávka 65, ale tam si zase řekneš tak teď 60, a příště 55... nikdy si nebudeš připadat dost dobrá, protože-->), ale musíš to dělat pro sebe, ne pro ostatní. a hlavně, musíš se naučit chápat a brát svý tělo a vnímat jeho hranice a možnosti! zdokonalit se k obrazu svého těla a k obrazu svému. každý jsme jiný, venku i uvnitř. a to znamená třeba i akceptovat, že nikdy nebudeš mít 55, protože takové tvoje tělo není a jen by sis ublížila. hledej krásu v tom, co máš... (tví démoni mají 55 kilo, štíhlý pas a mezeru mezi stehny.)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejhrůznější na tom je fakt, že výše zmíněné je pravda. Několikrát zopakovaná. Ale ty i kdybys to slyšela tisíckrát do dne, nic to nezmění. Za to, jak se cítíš, nemůže společnost, ale ty sama.
    Správná poznámka tady byla ta, že nejsi typ 55kg and shit. Ty jsi prostě kus ženský. A opět - může ti říct milion lidí, že TOHLE chlapi chtějí, že obecně je tohle líbivější a s tebou to nehne.
    Zapracuj na psychice, ne na těle.

    -chabá metafora-
    K čemu je nablejskaný auto, když nefunguje motor

    OdpovědětVymazat